Over Jongeren19nu

Al sinds 10 december 1971 is Jongeren19nu een vereniging die activiteiten en feesten voor jongeren in heel Flevoland organiseert. Toendertijd werd het doel van Jongeren19nu in de statuten als volgt omschreven:

De vereniging is opgedeeld in drie afdelingen met een bijbehorend clubgebouw; Groene schuur (Lelystad/Zeewolde), Cultus Inn (Dronten) en De Buren (Noordoostpolder). Om het nog iets ingewikkelder te maken hangen er onder deze afdelingen verschillende commissies. Hoe onze vereniging in elkaar steekt vind je op de pagina over onze afdelingen.

Website 9

De activiteiten kunnen variëren van schuurfeesten, schuimparty’s en koningsdag tot aan een autocross, creatieve dag of een weekendje weg. Daarnaast zijn er ook nog een aantal sportieve activiteiten zoals lasergamen, volleybal- en voetbaltoernooien.

Wat onze vereniging bijzonder maakt is dat alles wordt georganiseerd door jongeren. Van het opstellen van draaiboeken, tot het regelen van bands, materiaal en sponsoren. Door het deelnemen aan een bestuur of commissie kun je niet alleen je eigen vaardigheden inzetten, maar bouw je ook een netwerk op en leer je ontzettend veel!