lidworden

Ja, ik meld me aan als lid van Jongeren19nu!

Wat leuk dat je interesse hebt in een lidmaatschap bij Jongeren19nu. Voordat we je doorverwijzen naar het invulformulier om lid te worden, willen we je graag een kleine uitleg geven over de procedure. Dit om het proces te versnellen zodat de tijdslimiet van de betaling niet wordt overschreden.

De kosten van een lidmaatschap bij J19nu bedragen € 30 per jaar. De eerste contributie dien je via iDeal te voldoen. Voor de jaren erna machtig je Jongeren19nu om het lidmaatschapsgeld automatisch af te schrijven van je rekening.

Zorg ervoor dat je een digitale pasfoto en kopie van je ID kaart/paspoort op de computer hebt staan. De bestandsnamen dienen te eindigen op .jpg, .png of .gif en mogen niet groter zijn dan 1 MB.

Bedenk alvast van welke afdeling je lid wilt worden. De verschillende afdelingen zijn Lelywolde, Donten, Joek, N.E.T., Crespa of MixML. Informatie over deze afdelingen kan je vinden aan de linkerkant in het menu. Bedenk daarnaast ook of je lid wilt worden van het FAJK (extra kosten € 30, informatie aan de linkerkant in het menu)

Tot slot wordt je doorverwezen naar de iDeal pagina om de eerste contributie te voldoen. Houd dus je bankgegevens bij de hand.

Als je alle bovenstaande punten hebt doorgelezen en je alle informatie bij de hand hebt, verwelkomen we je graag als nieuw lid. Klik op de knop hieronder om verder te gaan.

 

LET OP: 

Wanneer je een week voordat een feest plaatsvind lid wordt, kun je geen gebruik maken van de ledenkorting! Dit heeft te maken met je inschrijving en de verwerking daarvan. Zorg dat je op tijd bent. 

Aanmelden bij J19nu

 

Lidmaatschapvoordelen

Een lidmaatschap bij J19nu betekent niet alleen veel gezelligheid en nieuwe contacten, maar ook (financiële) voordelen. Denk bijvoorbeeld aan kortingen op entrees bij (schuur)feesten, festivals, busuitjes naar discotheken elders in Nederland of voor een kleine bijdrage meedoen aan activiteiten als paintball, karten, bootje varen, een barbecue of 6-kamp. Naast al deze financiële voordelen worden er ook regelmatig sportieve activiteiten georganiseerd waarbij je gratis kan meespelen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een zaalvoetbal- en volleybaltoernooi.

 

Als lid is het ook mogelijk om je aan te sluiten bij de collectiviteitverzekering van Jongeren 19nu. Jongeren 19nu heeft een afspraak met Interpolis waarbij je als Jongeren 19nu lid korting krijgt op je alles-in-één polis van Interpolis. Dat is nog eens mooi meegenomen! De kortingen variëren per persoon, voor meer informatie kan je contact opnemen met het provinciaal bestuur. Daarnaast zijn er afspraken gemaakt met de Flevorijschool verkeersopleidingen en rijschool Wattel. Als Jongeren 19nu lid kan je bij deze rijscholen profiteren van een gratis proefles met daarbij een gratis theoriecursus. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn ook Body Plan Sport, Sportstudio Shape en FitFun benaderd voor een samenwerking. Bij deze sportscholen krijg je als nieuw lid korting op je sportabonnement en hoef je geen inschrijfgeld te betalen. Nieuwsgierig geworden? Mail het provinciaal bestuur voor meer informatie en de voorwaarden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).