faq

Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap bij J19nu Flevoland?

Een lidmaatschap bij J19nu geeft verschillende voordelen. Je leert in korte tijd veel nieuwe mensen kennen en hebt de mogelijkheid om (bestuurs)ervaring op te doen. Je kan met kortingen naar feesten, zowel schuurfeesten als clubhuisavonden, en voor een schijntje kan je mee met de bus naar discotheken elders in Nederland. Ook organiseert elke afdeling verschillende activiteiten waar je met korting of soms zelfs gratis aan deel kan nemen. Je kan hierbij denken aan sportactiviteiten (voet-/volleybaltournooi of bijvoorbeeld een 8-kamp) maar ook andere activiteiten (solexrijden, paintballen, lasergamen of bijvoorbeeld een bbq) worden georganiseerd. Vaak kan je bij elke afdeling aansluiten met een activiteit, ook al ben je niet specifiek lid van deze afdeling.

 

Naast bovengenoemde zijn er nog meer financiele voordelen te behalen. Bijvoorbeeld door je aan te melden bij de collectiviteitverzekering die ontwikkelt is voor de alles-in-één polis (Interpolis). De hoogte van de korting verschilt per persoon, meer informatie kan je opvragen bij het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Tevens benaderen verschillende organisaties J19nu om kortingen aan te bieden op bijvoorbeeld de entreeprijs van Walibi of het Dolfinarium. Daarnaast wordt er constant gekeken waar nog meer voordelen te behalen zijn, bijvoorbeeld kortingen bij de sportschool of op rijlessen.

Hoe kan ik mij aanmelden van J19nu lid?

Je kan je aanmelden via het aanmeldingsformulier welke je hier kan vinden. Ook kun je op de knop ‘lid worden’ klikken aan de rechter kant in het menu. Verder stappen wijzen zich vanzelf.

Hoe kan ik mij afmelden als J19nu lid?

Afmelden van je lidmaatschap gebeurd via onze ledenadministratie. Je kan een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je af te melden als lid. Het hele jaar kan je aangeven dat je het lidmaatschap stop wilt zetten, aan het eind van het seizoen (juli) wordt je vervolgens uitgeschreven. Stuur je de afmelding na 1 juli, dan wordt je aan het eind van het volgende seizoen uitgeschreven (en betaal je dus nog voor het komende seizoen).

Voor wanneer moet ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Je kan een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je af te melden als lid. Het hele jaar kan je aangeven dat je het lidmaatschap stop wilt zetten, aan het eind van het seizoen (juli) wordt je vervolgens uitgeschreven. Stuur je de afmelding na 1 juli, dan wordt je aan het eind van het volgende seizoen uitgeschreven (en betaal je dus nog voor het komende seizoen).

Hoe kan ik vrijwilliger worden?

J19nu draait op vrijwilligers en wij zijn dan ook blij als mensen vrijwilliger willen worden. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals het meedraaien in een bestuur, commissie of het helpen bij op-/afbouwen tijdens feesten en/of activiteiten. De snelste stap is om op een vrijwilliger af te stappen en te vragen naar de mogelijkheden. Je kan natuurlijk ook een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we zullen je dan vertellen waar je terecht kan.

Waar moet ik melden dat ik een adreswijziging heb?

Wij hebben graag een up-to-date adressenbestand. Adreswijzigingen kun je doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit geldt ook voor het wijzigen van je e-mailadres.

Wat als ik mijn ledenpas verloren ben of wanneer deze kapot is?

Wanneer je de ledenpas verloren bent of wanneer deze gebroken is, kun je een nieuwe aanvragen. Dit kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten voor een nieuwe pas bedragen €5,-. Wanneer je dit hebt overgemaakt proberen wij zo snel mogelijk een nieuwe pas voor je te maken (meestal duurt dit 1 tot 2 weken).

Hoe kan ik mij aanmelden voor de collectiviteitverzekering?

Het aanmelden voor de collectiviteitverzekering kan normaliter via de lokale Rabobank. Je hebt hiervoor een code nodig die je kan opvragen bij het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Denk er aan dat deze korting alleen geldt voor leden van J19nu. Wanneer je de 35 bent gepasseerd of als je geen lid meer bent, heb je geen recht op deze korting en kan je benaderd worden door Interpolis met alle gevolgen van dien.

Hoe kan ik mij afmelden voor de collectiviteitverzekering?

De korting op je verzekering geldt alleen als je lid bent van J19nu. Als je het lidmaatschap opzegt, of als je de 35 gepasseerd bent behoor je helaas niet meer tot deze groep. Je kan je afmelden voor deze korting door dit aan te geven bij de tussenpersoon. Normaliter is dit de lokale bank.