donateurschap

Word lid van J19TOEN!

Jongeren 19nu is een vereniging voor en door jongeren tussen de 16 en 35 jaar. De vereniging telt ruim 2100 leden verdeeld over drie afdelingen: Lelywolde, Dronten en de NOP. Gedurende het jaar organiseren de afdelingen verschillende activiteiten welke kunnen varieren van een schuurfeest tot een creatieve dag. Van autocross tot koninginnendag en van schuimparty's tot kaderweekenden. Vergeet daarnaast ook niet de sportieve activiteiten als volley- en voetbal of bijvoorbeeld lasergamen. Daarnaast worden er feesten georganiseers in de drie clubgebouwen: Groene Schuur (Lelywolde), Cultus Inn (Dronten) en De Buren (NOP).

 

Om al deze activitieten te organiseren zijn veel leden actief lid binnen Jongeren 19nu. Zij nemen deel aan werkgroepen, besturen en commissies. Hiermee doen ze waardevolle organisatie- en bestuurservaring op. Alle actieve leden zetten zich vrijwillig in. Jongeren 19nu biedt zo naast gezelligheid en feest ook veel bestuurservaring aan jongeren!

 

Extra hulp is daarbij altijd welkom! Wij zijn op zoek naar donateurs die Jongeren 19nu een warm hart toe dragen. Met €15,- per jaar te doneren kunt u een structurele bijdrage leveren aan het werk van Jongeren 19nu. Maar u krijgt er ook wat voor terug. U kiest zelf van welke afdeling u donateur wordt. Eén keer per jaar organiseert elke afdeling een speciale donateuravond waar u als donateur voor uitgenodigd wordt. Deze avond is een informeel samenzijn met andere donateurs, een minireunie als het ware. Tijdens deze avond presenteert de afdeling wat er met de donateurgelden is gedaan.

 

Overtuigd? Mail dan met onze ledenadministratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en alles wijst zich vanzelf. In ieder geval bedankt voor uw interesse en wellicht tot op de donateuravond!